Тренировъчна програма

Тренировъчна програма

Няма да ви лъжем, че ще постигнете желаните резултати бързо и лесно. Ще се наложи да положите усилия, да промените начина си на живот и някои лоши навици. Ние ще ви помогнем да постигнете мечтаната форма и да водите здравословен начин на живот.

Често начинаещите започват да тренират по дадена тренировъчна програма и се придържат към нея много дълго време. Те свикват с нея, защото им е удобна и защото една смяна изиксва ново обмисляне и точна прецента. Този подход не е правилен и ще спре развитието ви.

Трябва да знаете, че няма универсален начин на трениране, който да даде еднакво добри резултати при различните хора. Всеки има различни генетични предпоставки, които определят развитието на тялото му. Повечето хора имат изоставащи мускулни групи, на които трябва да се обърне по-детайлно внимание, за да се изгради красиво и симетрично тяло. Затова вие се нуждаете от индивидуална тренировъчна програма съобразена с начина ви на живот, вашите цели, тренировъчния ви стаж и свободното време, с което разполагате.


Какво ще получите?
  • Описание на тренировъчната програма - какво и как да тренирате. Техника на изпълнение на всяко упражнение.
  • Линк към всяко едно упражнение, как се изпълнява, колко серии и повторения.
  • Времето за почивка между сериите и отделните упражнения.
  • Акцент на определени мускулни групи ако е необходимо.
  • Различни тренировъчни методики.
  • Комуникация и следене на резултатите в рамките на 30 дни
Цена: 100лв.

  Поръчка