Упражнения

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Изтласкване на дъмбели от лег, полулег, обратен лег

Изтласкването от лег на дъмбели е сред най-основните и базови упражнения за цялостно изграждане на гръдния мускул. Присъства в абсолютно всяка тренировка за гърди .

Бедрено сгъване (Leg Curls)

Бедреното сгъване е упражнение, което акцентира върху задната част на бедрата.Това e упражнение както за натрупване на мускулна маса, така и за оформяне на мускула.Ако искате да правите маса Ви препоръчвам да правите по 10-12 повторения на серия.Ако искате да наблегнете на релефа Ви препоръчвам да правите повече от 15 повторения.

Бедрено разгъване (Leg Extensions)

Бедрено разгъване е много добро упражнение за покачване на мускулната маса и оформяне на четириглавия бедрен мускул. Упражнението се прави на машина, което допринася за много правилно(изолирано) изпълнение.

Кик-Бек

Кик-бека е упражнение използвано основно за оформяне на външните и вътрешните глави на трицепса. Изпълнява се с една или две ръце при наклон напред с дъмбел. Самото движение се състои в разгъване на ръката в лакътната става. Старайте се ръцете Ви да бъдат близо до тялото.

Гребане с щанга (Barbell Row)

Гребането с щанга e едно от основните упражнения за покачване на мускулна маса в областта на гърба. Упражнението се състои в повдигане на щанга към корема от наклон на тялото напред. Разстоянието между стапалата е такова, че да Ви създава чувство за стабилна опора по време на движението