Хранене

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Как да си направим хранителен режим за отслабване?

Ако сте с наднормено тегло или искате да свалите няколко излишни килограма подкожни мазнини, прочетете това подробно ръководство. На края на статията ще знаете как да си направите свой собствен хранителен режим за загуба на мазнини.

Пет натурални съставки за отслабване

Ако целта ви е да свалите няколко излишни килограма, без да използвате хранителни добавки, прочетете тази статия. Знаете ли че може да отслабнете като консумирате определени храни и напитки?

Фитнес хранене - най-добрите храни за покачване на мускулна маса

В тази статия ще обсъдим как да изберете най-подходящите храни, които ще ви помогнат да се храните по-чисто и да качите чиста мускулна маса, без много мазнини. Изготвяне на индивидуален хранителен режим и тренировъчна програма.

Как да отслабнем без да броим приема на калории

Трябва да знаете, че не всички калории са еднакви. Следователно не е толкова важно колко калории приемате на ден, а какви са източниците на тези калории.

Ръководство за кето диета. Видове кето диети, ползи, странични ефекти

Кетогенната диета е диета с ниско съдържание на въглехидрати, с високо съдържание на мазнини, която предлага много ползи за здравето. Многобройни проучвания показват, че този вид диета може да ви помогне да отслабнете и да подобрите здравето си. Кетогенната диета може дори да има полза при диабет, рак, епилепсия и болест на Алцхаймер