Хранене

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Етикети на храни – как да ги четем, за да избегнем нездравословните съставки

Много хора имат усещането, че етикетите на храните и списъците със съставки върху тях са написани с морзова азбука? Най-често не сме и чували имената на половината от съставките, а тези, с които сме запознати, често са маскирани под псевдоними.

Как да си направим хранителен режим за отслабване?

Ако сте с наднормено тегло или искате да свалите няколко излишни килограма подкожни мазнини, прочетете това подробно ръководство. На края на статията ще знаете как да си направите свой собствен хранителен режим за загуба на мазнини.

Пет натурални съставки за отслабване

Ако целта ви е да свалите няколко излишни килограма, без да използвате хранителни добавки, прочетете тази статия. Знаете ли че може да отслабнете като консумирате определени храни и напитки?

Фитнес хранене - най-добрите храни за покачване на мускулна маса

В тази статия ще обсъдим как да изберете най-подходящите храни, които ще ви помогнат да се храните по-чисто и да качите чиста мускулна маса, без много мазнини. Изготвяне на индивидуален хранителен режим и тренировъчна програма.

Как да отслабнем без да броим приема на калории

Трябва да знаете, че не всички калории са еднакви. Следователно не е толкова важно колко калории приемате на ден, а какви са източниците на тези калории.