Хранене

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Искате ли да имате плочки за лятото

Изпълнявайте стриктно диетата, кардио тренировката и упражненията за коремните мускули и скоро ще бъдете един от тези мъже и жени, постигнали своите цели, и ще се различавате от другите, които само говорят за това.

Диета за изгаряне на мазнини

Този хранителен план е за хора тежащи около 80 килограма. Количеството протеин и въглехидрати, което трябва да приемате на ден е индивидуално за всеки. В зависимост от това колко килограма сте. Ще ви напиша подробно описание на това колко протеин и колко въглехидрати трябва да приемате.

Въртене на  въглехидрати - изгаряне на  мазнини и  качване на мускулна маса

Въртенето на въглехидратите е било неизменна част от света на бодибилдинга в продължение на десетилетия. Тази статия дава детайли как да го прилагате, за да подобрите вашите резултати при загубата на мазнините и покачването на мускулна маса.

Седемте най-добри бодибилдинг храни

Разберете кой са седемте основни бодибилдинг храни, начина има на приготвяне, какво трябва да гледаме като ги купуваме и химичният им състав в 100 грама продукт. белтъци

Как да отслабнем за петнадесет седмици

Повечето хора си мислят, че диетата е глад. Всъщност диетата е правилно хранене. Голяма грешка при повечето хора е, че се хранят по два пъти на ден, но за едно хранене изяждат храна колкото за 2-3 по малки хранения.