Хранене

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Искате ли да имате плочки за лятото

Изпълнявайте стриктно диетата, кардио тренировката и упражненията за коремните мускули и скоро ще бъдете един от тези мъже и жени, постигнали своите цели, и ще се различавате от другите, които само говорят за това.

Осем храни, които трябва да ядат слабите хора, за да качат маса

Ако тренирате редовно във фитнеса повече от година и сте увеличили значително силата ни, но не сте качили килограми, може би проблема ви не е в тренировката.

Хранителен план за мускулна маса

Този хранителен план е за хора тежащи около 90 килограма. Количеството протеин и въглехидрати, което трябва да приемате на ден е индивидуално за всеки. В зависимост от това колко килограма сте. Ще ви напиша подробно описание на това колко протеин и колко въглехидрати трябва да приемате.

Диета за изгаряне на мазнини

С помощта на този хранителен режим вие ще свалите излишните мазнини. Но трябва да знаете, че освен от хранителен режим, вие се нуждаете и от тренировъчна програма, правилно възстановяване и от хранителни добавки.

Въртене на  въглехидрати - изгаряне на  мазнини и  качване на мускулна маса

Въртенето на въглехидратите е било неизменна част от света на бодибилдинга в продължение на десетилетия. Тази статия дава детайли как да го прилагате, за да подобрите вашите резултати при загубата на мазнините и покачването на мускулна маса.