Хранене

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Топ 10 храни за изгаряне на мазнини

Четири категории храни за изгаряне на мазнините. Тези категории са: белтъци, въглехидрати, зеленчуци и плодове. Като всяка от категориите е представена от 10 топ продукта за изгаряне на мазнини.

Химичен състав на често употребяваните хранителни продукти

Химичен състав на често употребяваните хранителни продукти. Всички видове меса, местни изделия, риби, млечни продукти, плодове, гъби, ядки и много други.

Основни бодибилдинг храни

Списък с някои от основните бодибилдинг храни. Хранителна информация на продуктите в 100 грама. Съдържание на протеин, въглехидрати и калории.

Хранене за начинаещи със Стоян Стоянов

Има два вида хора от гледна точка на обмяната на веществата. Едните са с бързо изгаряне, нуждаят се от по-малко сън, изразходват много калории и трудно наддават тегло. Другите са пълна противоположност - само при вида на сладкиш наддават няколко килограма.

Четири храни богати на мазнини, от които бодибилдърите се нуждаят

Здравословни мазнини: студено пресован зехтин, ленено масло, и ядки, семена, авокадо и кокосови орехи. Също така мазните риби като пъстърва, сьомга и скумрия. Здравословните мазнини са жизненоважни, тъй като тялото не може да си ги произведе. В тази статия ще разгледаме някой от тях, а именно: сьомгата, червените меса, яйцата и ядките.