Хранене

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Колко протеин можем да усвоим от едно хранене?

В тази статия ще разберете колко протеин може да усвоите от едно хранене. Количеството протеин, което може да се усвои от тялото ви от едно хранене, е далеч по-голямо от 30 грама и в действителност е по-близо до сумата, която е ефективна за цял ден.

Диета Зоната: Всичко, което трябва да знаете

Ще разберете какво представлява диета "Зоната", какво може и не може да ядете и какви са ползите от нея. Всички, които са спазвали "зоновата диета", твърдят, че този вид хранене, не само помага за отслабване, а и подобрява психическото и физическото здраве и забавя стареенето.

Как да възстановим мускулите си след тренировка

В тази статия ще обърнем внимание как най-бързо да се възстановим след тренировка. Какво трябва да приемаме веднага след тренировка и каква да бъде храната ни.

Изгаряне на мазнини и покачване на мускулна маса

В тази статия ще научите как да си изградите ефективна за вас диета, за да постигнете невероятни резултати и да трансформирате тялото си.

Шест съвета как да се храним, за да качим мускулна маса и сила

Ако четете тази статия, най-вероятно имате една цел в ума си - искате да качите мускулна маса и сила. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да постигнете целта си и да изградите твърд и масивен мускул.