Хранене

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
10 съвета как да се храним по време на празници и почивни дни

В тази статия ще разгледаме няколко съвета, които ще ви помогнат да се храните правилно и да сте в кондиция през празниците и почивните дни.

Как да си направим хранителен режим

В тази статия ще обърнем внимание на това как да качим килограми и в същото време да ограничим складирането на мазнини. Примерен хранителен режим, препоръчвани хранителни добавки.

Спаначно смути

Сигурно си мислите, че това е полезен, но много безвкусен шейк. Но това не е така, спаначният шейк не само е много полезен, но и много вкусен. Зелените шейкове са много витаминозни и антиоксидантни.

Съвети за изгаряне на мазнини

Съвети за изгаряне на мазнини: Яжте 5-6 малки хранения през деня, дръжте приема си на протеин висок, дръжте приема си на въглехидрати нисък, пийте много вода, не яжте въглехидрати късно вечер, включете кардио в тренировъчната си програма, не яжте боклуци между храненията си, наспивайте се добре

Въртене на  въглехидрати - изгаряне на  мазнини и  качване на мускулна маса

Въртенето на въглехидратите е било неизменна част от света на бодибилдинга в продължение на десетилетия. Тази статия дава детайли как да го прилагате, за да подобрите вашите резултати при загубата на мазнините и покачването на мускулна маса.