Хранителен режим

Хранителен режим

Няма да ви лъжем, че ще постигнете желаните резултати бързо и лесно. Ще се наложи да положите усилия, да промените начина си на живот и някои лоши навици. Ние ще ви помогнем да постигнете мечтаната форма и да водите здравословен начин на живот.

Повечето хора си мислят, че диетата е глад. Всъщност диетата е правилно хранене. Не се доверявайте на тези диети с бързи резултати. Ако гладувате това, което ще свалите е вода и мускулна маса. За да постигнете трайни резултати и да имате красиво, стегнато и хармонично тяло, вие трябва да спазвате в дългосрочен план, подходящ за вас хранителен режим.

Когато става въпрос за хранителен режим с цел покачване на мускулна маса, най-важният фактор е консумация на калории. За изграждането на мускулите, вие трябва да създадете калориен излишък - ядете повече калории, отколкото тялото ви изгаря чрез ежедневни дейности, тренировки и нормални физиологични процеси.

Трябва да знаете, че няма универсален начин на хранене, който да ви даде еднакво добри резултати при различните хора. Всеки има различни генетични предпоставки, които определят развитието на тялото му. Затова вие се нуждаете индивидуален хранителен режим съобразен с начина ви на живот, вашите цели, тренировъчния ви стаж и свободното време, с което разполагате.


Какво ще получите?
  • Хранителен режим с определен брой разнообразни хранения. Описание на всяко едно хранене - какви храни съдържа и колко грама е всяка една храна в сурово състояние.
  • Примерни здравословни и вкусни рецепти съобразени с вашия хранителен режим.
  • Химичен състав на храните - подробно описание на всяка една храна колко протеин, въглехидрати, мазнини и калории съдържа.
  • Индивидуално изчислен калориен баланс, с помоща на който ще постигате вашите цели по-лесно. Списък с позволени и забранени храни.
  • Ще си изградите навици за здравословен начин на живот, които ще са ви са от полза, не само докато сте на диета, а и за поддържане на постигнатите резултати в бъдеще.
Цена: 100лв.

  Поръчка