Хранителни добавки

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Как азотните буустери ще ви превърнат във „фитнес машина”

Азотно-напомпващите азотни буустери ви дават желание за тренировка, повече енергия и сила, по-голямо напомпване и подобрена издръжливост и възстановяване. Най-ефективните азотни бусстери съдържат в себе си аргинин, цитрулин, бета-аланини, креатин, таурин, кофеин.

Как да си изберем креатин. Какво е важно гледаме в състава му?

Креатинът е една от най-популярните фитнес добавки в света. Наред с протеините на прах, креатинът присъства в хранителния режим на почти всеки професионален спортист и запален фитнес любител. Днес, почти няма човек, който се занимава активно със спорт, и който да не е запознат с изключителните фитнес ползи от креатина.

Как да си изберем протеин. Какво е важно да гледаме в състава му?

Пазарът е пълен с протеини и поради тази причина изборът става много труден. В тази статия ще се опитаме да ви помогнем при избора на протеин. Какви протеини са подходящи за вас, вашите цени и спрямо вашия бюджет. Какво да гледате в състава на протеините и какви сертификати трябва да имат.

Каква е разликата между животински и растителни протеини

В тази статия ще научите разликите между растителните и животинските протеини. Качества и предимства на двата вида. Разбивки на макро и микроелементи и скорост на усвояване.

Хранителни добавки за загуба на мазнини, които наистина действат

Основните начини, по които работят хранителните добавки за изгаряне на мазнини са като увеличават метаболизма, потискат апетита, предотвратяват натрупването на нови мазнини, преобразуват мазнините в енергия и други.