Хранителни добавки

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Осем ползи за здравето от магнезия, които е добре да знаете

Магнезият е минерал от голямо значение за редица процеси в организма. Той е важен за формирането на костите и зъбите, за нормалната мускулна функция, за производството на ензими, за нервната система и психическата устойчивост.

Масло от крил – непознато, но с безпрецедентни ползи

Всеки е чувал за ползите от рибеното масло, но малцина знаят, че маслото от крил го превъзхожда в много отношения. И двете масла съдържат омега-3 мастни киселини, но при маслото от крил те са в пъти повече. Има редица научно доказани ползи от маслото от крил, поради които си заслужава да помислите за неговия прием:

Всичко което трябва да знаем за витамин Е

С общото наименование “Витамин Е” всъщност се обозначава група от 8 витамина, познати още като токоферол. Витамин Е играе основна роля като антиоксидант, подпомагащ премахването на свободните радикали - химикали, увреждащи клетките в организма.

Левзея: невероятни ползи за здравето и спортните постижения

Когато един активно спортуващ човек приема екстракт Левзея, той увеличава протеиновия синтез в организма си. Протеините се натрупват в различни части на тялото и разбира се – основно в мускулите. Кръвообращението се засилва, съдовете се разширяват, мускулната маса расте. Увеличава се и общата издръжливост, което подобрява постиженията в спорта.

За какво помага витамин б комплекс?

Витамин б комплекс е добавка, която съдържа 8 вида витамини от група В. Всички те играят важна роля в различните процеси в тялото ни. Като градивни елементи за здрав организъм те имат пряко влияние върху нашето енергийно ниво, функционирането на мозъка и клетъчния метаболизъм.