Хранителни добавки

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Хранителни добавки за загуба на мазнини, които наистина действат

Основните начини, по които работят хранителните добавки за изгаряне на мазнини са като увеличават метаболизма, потискат апетита, предотвратяват натрупването на нови мазнини, преобразуват мазнините в енергия и други.

ZMA -  цинков магнезиев аспартат: ползи, предимства, странични ефекти

ZMA е хранителна добавка, която се използва от активно спортуващите за увеличаване на мускулната маса и сила, подобряване на съня и имунната функция и дори повишаване нивата на тестостерон. Прочетете цялата статия, за да научите повече за ползите от ZMA, как работи, има ли страничните ефекти и начин на прием.

Какво е суроватъчен протеин и за какво се използва

Протеинът е важно хранително вещество за изграждането и възстановяването на нашите тела (кости, хрущяли, кожа, кръв, коса, нокти, ензими, хормони и други химикали на тялото), помага за възстановяване на мускулите след упражнения, снабдява организма с важни хранителни вещества и дори помага за поддържане на мускулите растеж.

Основни ползи за здравето на витамин Д. Примерни дози, видове

Витамин Д е от съществено значение е за доброто здраве и въздейства на всичко от костите, мозъка, сърцето, имунната ви система. Наричан е „витамин от слънцето“, защото тялото ви може да го направи (сънтезира) от слънчева светлина!

Аминокиселини: Дефиниция, Видове, Ползи и Хранителни източници

Аминокиселините, често наричани градивни елементи на протеини, са съединения, които играят много важни роли във вашето тяло. С други думи казано, аминокиселините са градивни елементи на живота.