Супер Абонамент

Супер абонамент

Супер абонаментът включва професионално изготвен хранителен режим и тренировъчна програма съобразени с вашите цели, начина ви на живот и типа на тялото ви. В продължение на 90 дни вие ще сте под постоянен мониторинг, ще ви следим резултатите и ако се налага ще се променят както хранителния, така и тренировъчният режим, за да постигнем оптимални резултати за това време.

Трябва да знаете, че няма универсален начин на хранене и трениране, който да даде еднакво добри резултати при различните хора. Всеки има различни генетични предпоставки, които определят развитието на тялото му. Затова вие се нуждаете индивидуална тренировъчна програма и хранителен режим съобразени с начина ви на живот, вашите цели, тренировъчния ви стаж и свободното време, с което разполагате.

Когато тренировъчната програма, хранителният режим и хранителни добавки се комбинират, резултатите ще се постигнат по-лесно и ефекта ще е много по-голям.

Супер абонамент - предимства

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ:

  • Какво и как да тренирате – видео, техники на изпълнение, серии, повторения и почивка между тях.
  • През колко време и какво да ядете – индивидуално изчислен калориен баланс, с помощта на който ще постигате вашите цели по-лесно.
  • Примерни здравословни и вкусни рецепти съобразени с вашия хранителен режим.
  • Ще си изградите навици за здравословен начин на живот, които ще са ви са от полза, не само докато сте на диета, а и за поддържане на постигнатите резултати в бъдеще.
  • Консултация за прием на хранителни добавки, какво и как да приемате. Най-добрите комбинации за постигане на оптимален ефект.
  • Безплатни консултации в рамките на 90 дни.
  • Един безплатен ъпдейт на програмата в рамките на 90 дни.

ЦЕНА: 200лв

ПОРЪЧАЙ СВОЯ СУПЕР АБОНАМЕНТ

Всички полета с * са задължителни.

ПонеделникВторникСрядаЧетвъртъкПетъкСъботаНеделя
Венцеслав Михов

ВЕНЦЕСЛАВ МИХОВ

НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА СВОЯ

ФИТНЕС ИНСТРУКТОР

ЗАПОЗНАЙ СЕ С МЕН

КАКВО МИСЛЯТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Милена Арсова

Милена Арсова

Препоръчвам с всички ръце, крака, гръб, чиста кожа и новоизлюпени плочки. 👊💪
Венци е първият личен треньор, който взима предвид реалността на тежко и натоварено ежедневие и създава програма, която да се впише в него, вместо да изисква да си обръщам живота наопаки. Нито за момент не съм се чувствала неудобно заради стартови физически способности на ниво “амеба”, а напротив – Венци ме насърчаваше на всяка крачка и надъхваше, когато прогресът се бавеше. За всеки проблем, който си измислях, Венци имаше решение и накрая излизаше прав. Благодарение на неговия подход, успях да изградя здравословни навици за движение, хранене и взимане на добавки, които мога да поддържам дългосрочно без риск от връщане в стари модели на поведение с джънк, мързел и безполезност.
4fitness за президент! 🤩

Милена Арсова

Нурай Бурчин

Нурай Бурчин

Супер професиналисти! Програмата, която си поръчах от тях беше направена точно за мен и моите нужди. Отслабнах с 9 кг и съм стегната препоръчвам ви ужасно много.. Благодаря ви ..

Полина Иванова-Николова

Полина Иванова-Николова

Изключително доволна съм от резултатите, които постигнах с изготвения специално за мен хранителен режим и тренировъчна програма, според моите възможности и ежедневие. Харесва ми, че има постоянен контакт и ежеседмична проверка на постигнат резултат в килограми и сантиметри. Така специалистите могат да направят преценка дали и ако да – какво да се добавя и премахва, за да се постигне максимално добър и здравословен резултат. Това е първият ми от многото опити по други програми и схеми, който ми донесе ежеседмични положителни резултати! Препоръчвам горещо!

Росица Красимирова

Росица Красимирова

Много съм доволна от постигнатите резултати,страхотни професионалисти са! Изготвиха ми хранителен режим и много добра тренировъчна програма. Винаги когато имах въпроси бяха на мое разположение. Ако и вие искате професионално отношение и много добри резултати горещо ви ги препоръчвам!

Мадлен Томова

Мадлен Томова

Останах изключително доволна от съветите!Вслушах се в тях и постигнах много добри резултати!Режима е много по-различен от всеки предишен и определено действа!Препоръчвам смело на всеки бъдещ клиент! Успех 🍀

Денислав Костов

Денислав Костов

Уникални професионалисти. Тренирам от доста време, но напоследък без особен резултат. Затова реших да се посъветвам с професионалисти. Тренировъчната програма, която получих беше съвсем различна от моите тренировки. Уникални тренировъчните методики, които ми помогнаха да кача нова мускулна маса. А хранителния режим беше толкова разнообразен и лесен за спазване, подкрепен с много вкусни рецепти. Смело препоръчвам ако искате да пробвате нещо ново и работещо.

Мартин Иванов

Мартин Иванов

Страхотни професионални съвети. Бърза реакция и коректност. Добри резултати с проследяване от самото начало. Съвети спрямо твоя напредък и при нужда корекция. Силно препоръчвам

Мелани Иванова

Мелани Иванова

Супер професиналисти! Програмата, която си поръчах от тях беше направена точно за мен и моите нужди. Постигнат добри резултати и се научих да се храня правилно и да спортувам редовно. Препоръчвам ги с две ръце!