За мен

ВЕНЦЕСЛАВ МИХОВ

Венци Михов

Спортувам от много ранна детска възраст. С фитнес се занимавам от близо 20 години и с всеки изминал ден осъзнавам, че това е моят живот и призвание.

Горях в тренировъчния процес и експериментирах с всичко възможно, за да получа по-високи резултати (храна, сън, тежести, почивка и какво ли не).

С времето разбрах колко много грешки съм допускал и с колко по-малко усилия, мъка и средства съм можел да постигна същите резултати (ако не и по-добри).

Наблюдавах младите хора (често близки мои приятели), с които тренирахме заедно и забелязах същите детински грешки, които допусках и аз.

Това ми показа, че до определен етап от живота си съм вършил това, което най-много обичам с дълбоко неразбиране и това ме дели от резултатите, които бях заслужил с много упорство, лишения и постоянство.

Към усилията в тренировките добавих и постоянството в набавянето на цялата информация, до която можех да достигна и нейната систематизация.

Разбрах, че слепите мъки сред уредите и лишенията на масата могат само да демотивират човек и да го отдалечат от целта му.

С времето, практиката и след много грешки, усилия и преумора установих принципите и практиките, които всеки фокусиран в резултатите следва да прилага и съблюдава, за да стане най-добрата версия на самия себе си.

Достигнах собствените си спортни постижения

трансформация Венцислав Михов
Живко Петков - европейски шампион по културизъм
Живко Петков - европейски шампион по културизъм

Запалих много близки и приятели по този красив, но труден и тежък спорт и със своите съвети станах част от техните най-високи спортни върхове.

Един от хората, които запалих по фитнеса и мотивирах да тренира е Живко Петков – европейски шампион по културизъм.

Като вървях дълго, уверено и с постоянство по своя път, придобих самочувствието, че мога да помогна на околните да постигнат себе си, без да допускат моите грешки и така да им спестя много усилия, болка, контузии и неувереност.

Защото самият аз вече бях изтърпял много безплодни лишения, мъки и контузии, за които ме съветваха знайни и незнайни „капацитети“.

Повярвайте ми – светът като цяло и особено нашата родина са пълни с тях.

Въпреки, че в годините работих успешно с много и различни трениращи осъзнах, че няма как да достигна до всички и да добавя към техните усилия – моите познания и опит и заедно да постигнем оптимални резултати.

Стана ми ясно, че липсващото парче от пъзела най-често са знанията – за храната, за правилното отношение към тренировъчния процес и почивката, за съня, за безразборното приемане на различни вредни субстанции, които са пагубни за здравето в дългосрочен план и дори за липсата на навици да се изследва моментното здравословно състояние.

Това ме мотивира да създам 4fitness.bg като пространство на знанието и доказания с резултати опит в сферата на бодибилдинга и всичко красиво и здравословно в този спорт.

След като поработих върху това да дам свободен достъп на всеки желаещ до част от моите знания и опит, по естествен път се стигна и до задоволяване на нуждата от качествен пакет от висококачествени и изпитани хранителни добавки, правилно подбрани според нуждите на трениращите и на достъпни цени – над 5000 продукта на над 100 доказани марки, селектирани в нашия онлайн магазин.

Най-тъжната гледка за мен винаги е била тази на трениращия, който полага неимоверни усилия и лишения, за да постигне резултат, но демотивиран и измъчен решава да се откаже и да напусне залата с наведена глава. Хора млади, възрастни, здрави, болни, контузени, след бременност или просто незнаещи, които не си дават сметка, че просто допускат грешка и това ги разделя и в крайна сметка ги отказва от целта и мечтата им.

Венци Михов - знания

МОЯТА МИСИЯ Е ДА НЕ ВИЖДАМ ПОВЕЧЕ ТАКИВА ХОРА

АЗ СЪМ Венци Михов -личен фитнес инструктор