За дамите

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Как да сваля излишните мазнини?

За да намалиш мазнините, трябва да увеличиш приема на протеин и да намалиш въглехидратите. Основните храни, които присъстват във вашето меню трябва да са богати на чист протеин.

Трансформираща диета за жени

Не се заблуждавайте, че диета е глад. Диета е правилно хранене. Много хора смятат, че като намалят храната, ще отслабнат. Истината е, че редовното хранене стимулира топенето на мазнините. Трябва да приемате по четири - пет пъти храна на ден.

Примерен хранителен план за жени

Този хранителен режим е примерен и трябва да знаете, че няма универсален начин на хранене, който да даде еднакво добри резултати при различните хора. Всеки има различни генетични предпоставки, които определят развитието на тялото му.

Тренировка за корем за жени - по-плосък корем само за 8 седмици

Жени: искате да имате така мечтания плосък корем? Комбинирайте тази тренировка за корем с правилен хранителен режим и кардио и ще постигнете целта си много бързо.

Тренировки с тежести за жени

Факт е, че повечето жени предпочитат лесните тренировки и не се натоварват достатъчно в залата. Това води до неправилна и ефективна тренировка. Фитнес залите са пълни с жени, които са предубедени относно използването на по тежки дъмбели. Те предпочитат да губят времето си с розовите гири, които са подходящи за загрявка.