Статии

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Трябва ли да се пият аминокиселини, ако се пие протеин на прах?

Много хора си задават въпроса, след като аминокиселините са градивни елементи на протеините, трябва ли да се приемат допълнително аминокиселини, ако вече пиете протеин напрах. В тази статия ще научите какво са аминокиселините и протеините и дали е необходимо да се комбинират двете неща, за да имате по-добри резултати.

Често задавани въпроси за фитнес

Какво са глюкозата и гликозата? Какво са яйчният протеин, албуминът, овалбуминът? Има ли разлика между протеин и белтък? Какво е инсулинът? Какво са соевият концентрат и соевият изолат? Какво е протеиновият хидролизат?

Знаете ли какво е....( част II )?

Какво е фруктозата? Какво е нишестето? Какво е лактозата? Какво е кризинът? Какво е инсулинът? Какво е малтодекстринът? Какво е захарозата? Какво са влакнините? Какво са фибрите? Какво е хитозанът?

Често задавани въпроси за хранителни добавки (част II)

Какво е "нощен протеин"? Какво са аминокиселините? Какво представлява гейнерът ? Има ли разлика между протеин и белтък? Какво е аргинин? Какво е бетаин? Какво е казеинът?

Често задавани въпроси за тренировките

Често задавани въпроси. Frequently Ask Questions. FAQ. Въпроси и отговори. Пълнее ли се от плодове? Колко вода да пия на ден? Колко време трябва да тренирам по дадена тренировъчна програма?