Статии

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Пет начина за натурално повишаване на хормона на растежа

Хормона на растежа, което тялото ви произвежда е генетично определено, има няколко неща, които можете да направите, за да може хипофизната жлеза да произвежда повече хормон на растежа

След тренировъчно хранене. Какво и колко?

За културисти и бодибилдъри, пълните мускули с гликоген, означава по-голям капацитет за работа, по-бързо възстановяване и мускулен растеж. Това е и времето, когато анаболните хормони се...

 Защо не можем да си видим пресата?

Целта на повечето хора е да си видят коремната преса, а не да изградят мускулна маса. Ако все още се чудите как да си видите коремната преса, прочетете тази статия и ще ви стане ясно.

Живко Петков - Персонален треньор

Работата му с хората го е научила на нещо много важно. Преди правилния начин на хранене и трениране, най-ключовият елемент за постигане на вашите цели е МОТИВАЦИЯТА. А той е този, който може да ви я даде.

Cardarine – Кардарин - изгаряне на мазнини, сила и издръжливост

Cardarine – Кардарин (GW 501516) ще ви помогне при загубата на мазнини, ще ви даде повече издръжливост и по-добро възстановяване без никакви странични ефекти. В тази статия ще разгледаме всичко за Cardarine – Кардарин (GW 501516), как работи, ползи, употреба, примерни дози, комбинации с други SARMS, странични ефекти.