Съвети

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Хранително съдържание на някои ядки и семки

Дълго време се смяташе, че ядките са високо калорични и съдържат големи количества мазнини, поради което доста хора ги изключваха от менюто си. Но откакто учените започнаха да изследват орехите, бадемите и другите видове ядки по-отблизо, става все по-ясно, че тази вкусна и хрупкава храна е богата на витамини, минерали и антиоксиданти.

Разделно хранене

Разделното хранене е система за хранене, която дефинира методика за ефективното съчетаване на хранителните вещества с цел подобряване на храносмилането, намаляване на времето за смилане и усвояване на храната и намаляване на отпадните храносмилателни продукти.

Топ 10 храни за изгаряне на мазнини

Четири категории храни за изгаряне на мазнините. Тези категории са: белтъци, въглехидрати, зеленчуци и плодове. Като всяка от категориите е представена от 10 топ продукта за изгаряне на мазнини.

Химичен състав на често употребяваните хранителни продукти

Химичен състав на често употребяваните хранителни продукти. Всички видове меса, местни изделия, риби, млечни продукти, плодове, гъби, ядки и много други.

Основни бодибилдинг храни

Списък с някои от основните бодибилдинг храни. Хранителна информация на продуктите в 100 грама. Съдържание на протеин, въглехидрати и калории.