Тренировки

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Четири упражнения за масивен трицепс

Тренировка за трицепс изградена от четири упражнение. Всяко от които се изпълнява от 4 до 6 серии с 8 до 15 повторение.

Голям лош гръб

Много хора във фитнеса казват,че не им върви гърба. Било то заради това, че не са подбрали правилните упражнения, било то заради факта, че не го тренирам достатъчно. Сега ще ви покажа една тренировка за гръб, за тези които искат да имат голям, масивен гръб. Тази тренировка е разделена на две части. Първата част акцентира върху плътността на гърба, а втората върху неговата ширина. Примерно понеделник правите за плътност, а в петък за ширина.

Тренировка в домашни условия

Не е важно къде тренирате, а дали имате желание за тренировка. Трябва да вярвате, че може да постигнете целите си! Без вяра, надежда и убеденост в това което правите, е невъзможно да го постигнете, каквото и да е то. Трябва да се потрудите изключително много. Но един труд изпълнен със старание и желание е просто забавление. Тренирайте с усмивка! Не приемайте това като задължение, а като забавление.

Тренировка за максимална мускулна маса (част 1)

Тренировката е високо ефективна четири седмична система за покачване на мускулна маса, която е цикъл между тежки, интензивни и умерени до леки тренировки.

Четиридневна тренировъчна програма за начинаещи

Тази четири седмична фитнес тренировъчна програма е предназначена за абсолютно начинаещи във фитнеса или за хора, които не са тренирали много време и сега започват отново.