Тренировки

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Гърди и Гръб със супер серии

Една от най-важните причини за доброто действие на програмата супер серии гърди-гръб е фактът, че повечето упражнения за гърди са избутващи, докато всички упражнения за гръб са теглещи.

Достатъчно ли е кардиото за изгаряне на мазнините

Когато лятото наближи, много хора искат са свалят излишните мазнини, натрупани през зимния период. Кардиото е чудесно за поддържането на тонус и здраво тяло, но не е достатъчно за сваляне на килограми. Ако искате да отслабнете отделете време за тялото си, спазвайте подходяща диета, защото няма да стане с гладуване и с кардио.

Тренировка за плътен гръб

Ако гърбът ви е плитък и плосък, това е добър вариант за вашата тренировка. Да имате плитък и плосък гръб означава да нямате никакъв детайл и дълбочина в гръбната мускулатура. Може да имате широк гръб, но той да е плосък и равен, без дълбочина.

Тренировка за рамена за начинаещи

Тази тренировка е съставена от четири упражнения, общо девет серии. Тренировъчната програма е проектирана за начинаещи, които целят покачване на мускулна маса в областта на раменете. Изпълнявайте тренировката веднъж седмично.

Петте най-добри упражнения за бицепс

Петте най-добри упражнения за бицепс: Бицепсово сгъване с щанга от стоеж, Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж, Гребане с щанга с подхват, Набирания с тесен хват, Концентрирано сгъване.