Тренировки

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Тренировка тип: Сила, Мускулна Маса, Изгаряне на Мазнини

Тренировка тип: Сила, Мускулна Маса, Изгаряне на Мазнини ще ви помогне да изградите мускулна маса и сила като се съсредоточите върху три различни подхода, които ще се използват в една тренировка. A именно: Сила, Мускулна маса, Изгаряне на мазнини

Четири седмична фитнес тренировъчна програма за начинаещи

Тази четири седмична фитнес тренировъчна програма е предназначена за абсолютно начинаещи във фитнеса или за хора, които не са тренирали много време и сега започват отново.

Петдневен сплит за покачване на мускулна маса

Този вид тренировъчна програма е предназначена за мъже с една и повече години системни тренировки. Подборът на упражненията е комплексен, без да акцентираме върху определени мускулни групи.

Тренировка за маса за четири дни в седмицата

Тази четиридневна тренировъчна програма е предназначена за напреднали бодибилдъри, които искат да увеличат размерите си. Преди да започнете да тренирате по тази програма, трябва да имате добра основа, в противен случай много лесно ще претренирате.

Тридневна тренировка за отслабване (за средно напреднали)

Почивката между сериите е 60 секунди. Между различните упражнения се допуска до 2 минути почивка. Опитайте се да работите с максималната тежест с която можете да изпълните броя указани повторения. Старайте се да изпълнявате правилно упражненията.