Тренировки

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Тренировка за бицепс на Рони Колман

Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж е едно от най-добрите упражнения за бицепс, но повечето момчета не извличат достатъчна полза от него, защото използват махове, за да си помагат при вдигането.

Тренировка за гръб като дъб

Трябва да включвате упражнения като мъртва тяга, гребане с щанга, гребане с дъмбел , Гребане с Т-щанга / Мечка. Това са основните упражнения, които ще ви помогнат да направите гърба си плътен и масивен. Мнозина например напълно забравят набиранията на лост, но те са едно от най-добрите упражнения за целта.

Тренировка за трицепс на Рони Колман

Примерна тренировка за трицепс на Рони Колман. Тренировката се състои от три упражнения всяко, от който се изпълнява по 3 серии по 8-12 повторения.

Тренировка за огромни ръце

Преди началото на всяка тренировка загрейте 5-10 минути на велоергометър. Почивайте по минута, минута и половина между сериите и по 2 минути между отделните упражнения. Старайте се да изпълнявате правилно упражненията. Не прекалявайте с тежестите.

Тренировка за плътен гръб

Ако гърбът ви е плитък и плосък, това е добър вариант за вашата тренировка. Да имате плитък и плосък гръб означава да нямате никакъв детайл и дълбочина в гръбната мускулатура. Може да имате широк гръб, но той да е плосък и равен, без дълбочина.