Хранителни добавки

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Витамини за коса, кожа и нокти: Наистина ли действат?

Един бърз поглед на Инстаграм или препълнения рафт с витамини за коса, кожа и нокти в аптеката, ни е напълно достатъчен, за да се убедим, че те определено са „горещ” артикул в момента. И в това наистина има смисъл! Коя жена не иска по-здрава коса, по-сияйна кожа и твърди без гел лак нокти?

Как работят тестостероновите бустери и какво трябва да съдържат?

Тестостеронът е „мъжкият” хормон, който регулира всичко – от мъжкото либидо, метаболизма, сексуалното здраве, енергийните нива и силата. За съжаление, неговите нива достигат своя връх около 25-ата година и постепенно намаляват с времето.

Как азотните буустери ще ви превърнат във „фитнес машина”

Азотно-напомпващите азотни буустери ви дават желание за тренировка, повече енергия и сила, по-голямо напомпване и подобрена издръжливост и възстановяване. Най-ефективните азотни бусстери съдържат в себе си аргинин, цитрулин, бета-аланини, креатин, таурин, кофеин.

Как да си изберем креатин. Какво е важно гледаме в състава му?

Креатинът е една от най-популярните фитнес добавки в света. Наред с протеините на прах, креатинът присъства в хранителния режим на почти всеки професионален спортист и запален фитнес любител. Днес, почти няма човек, който се занимава активно със спорт, и който да не е запознат с изключителните фитнес ползи от креатина.

Каква е разликата между животински и растителни протеини

В тази статия ще научите разликите между растителните и животинските протеини. Качества и предимства на двата вида. Разбивки на макро и микроелементи и скорост на усвояване.