Хранителни добавки

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Хранителни добавки за загуба на мазнини, които наистина действат

Основните начини, по които работят хранителните добавки за изгаряне на мазнини са като увеличават метаболизма, потискат апетита, предотвратяват натрупването на нови мазнини, преобразуват мазнините в енергия и други.

Основни ползи за здравето на витамин Д. Примерни дози, видове

Витамин Д е от съществено значение е за доброто здраве и въздейства на всичко от костите, мозъка, сърцето, имунната ви система. Наричан е „витамин от слънцето“, защото тялото ви може да го направи (сънтезира) от слънчева светлина!

Най-добрите естествени съставки за отслабване

Най-добрите естествени съставки за отслабване. Берберин, cla, куркумин, фибри, пробиотици, зелено кафе, алфа-липоева киселина, витамин D, гарсиния камбоджа, хром пиколинат. Кои са причините за наддаване на тегло.

Какво е коензим Q10 (CoQ10) и какви са ползите от него

CoQ10 участва в производството на клетъчна енергия и служи като антиоксидант. CoQ10 помага за подобряване на здравето на сърцето и регулирането на кръвната захар, подпомага превенцията и лечението на рак и намалява честотата на мигрените.

Магнезий - видове форми на магнезий и препоръчителни дневни дози

Магнезият е минерал, които ни е необходим, за да сме здрави. Тази статия разглежда различните видове магнезии и каква е препоръчителната дневна доза.